Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 30 octombrie 2016

FOTO 1457 Jacheta matlasata KATHERINE HAMMOND, masura 38/40Jacheta matlasata conform et, KATHERINE HAMMOND, cu tighele ornamentale care ii confera atat design cat si o mai buna rezistenta la purtare, textura materialului este usor catifelata, dar plina, este fina, pare usor brumata, are doua buzunare pozitionate oblic, cu fermoar, se incheie cu fermoar si capse, gulerul este inalt pe langa gat, croiul este f. frumos cambrat, se aseaaza f. frumos pe corp datorita tighelelor care pun in evidenta talia;
Masura 38/40: umeri 42 cm, bust 98 cm, talie 88 cm, sold 100 cm, lungime 58 cm, lungimea manecii 60 cm. Frumosa, practica, un rosu luminos, curat, limpede, fara a fi strident. Impecabila.

PRET 56 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu