Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 4 decembrie 2016

FOTO 1506 Taior cashmere Ar. MARCIANO, masura 38/40 LIVRAT

 
 







Taior cashmere 100% conform et, o stofa cu adevarat la inaltimea brandului.
Paul Marciano, un marocan de origine americana, este fondatorul companiei Marciano, initial condusa impreuna cu fratii sai Armand, Maurice si Georges. Trebuie spus ca MARCIANO este un brand american de moda de lux, in prezent detinut si operat de GUESS Inc., dar sub patronajul lui Paul Marciano, cu extinderea liniei de imbracaminte si accesorii, care se vand exclusiv in magazinele Marciano si Guess.
Taioul din prezentare are inscriptionat Ar. Marciano (Armand), este culoarea bordo, (culoarea din ultima imagine), realizat intr-un croi impecabil pe linia corpului, avand cate doua randuri de pense in  fata stanga/dreapta, de la buzunarele de jos pana la cele de sus, pozitionate pe piept intr-o forma decorativa oblica, in partea de jos buzunare cu clapete, umerii f. bine aranjati, nasturi simpli dar in culoare de contrast, totul este lucrat extrem de rafinat;
Masura 38/40: umeri 42 cm, bust 96 cm, talie 88 cm, sold 102 cm, lungime 60 cm, lungimea manecii 56 cm. Impecabil. Purtat de cateva ori, ingrijit, in conditii office, dar, cu parere de rau renunt la el pentru ca nu mi se mai potriveste.
PRET 58 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu