Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 4 decembrie 2016

FOTO 1510 Rochie model deosebit, stofa lana in combinatie cu vascoza, organza si voal brodat cu fir de lana, masura 38/40






 Rochie intr-un model nonconformist, o combinatie interesanta de stofa lana in usor used si usor creponat, cu vascoza in textura creponata marunt, iar pe poale un volanas de organza, peste un alt volanas de voal dantelat brodat cu fir de lana din compozitia rochiei, in talie, numai in fata,  are o bentita ornamentala, anchiorul este pus in evidenta de o danteluta fina maro inchis ciocolatiu, trei banuti metalici completeaza partea din fata pe bust, partea finala a manecilor este pe elastic, astfel ca manecile  se pot purta si se pot aranja si ca maneci ¾,  ceea ce confera alt look si pare alt model, care invioreaza putin aspectul rochiei ( ca in foto);

Masura 40: umeri 38/40 cm, bust 90-94-96 cm, talie 79-80-82 cm, sold 104-106 cm, lungime 104 cm, lungimea manecii 63 cm. Impecabila. Pare putin haioasa dar si delicata privind combinatia de materiale de pe poale. Este poate cea mai practica rochie de luat in bagaj fara nici o grija.
PRET 76 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu