Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 18 decembrie 2016

FOTO 1530 Palton stofa lana, in combinatie cu vascoza si bbc BARISAL, masura 42/44Palton conform et, 70% lana, 30% polyamid, este o stofa moale, f. placuta, gulerul si mansetele sunt puse in evidenta de o blanita artificiala astrahan, manecile sunt usor evazate la partea finala, are doua buzunare aplicate vertical chiar pe liniile de cusatura astfel ca sunt f. bine ascunse, nu se vad pentru a nu strica linia modelului, la spate are pe poale un pliu petrecut, se incheie in fata cu bumbisori si bride intr-o aplicatie deosebita realizata cu siretel ornamental, croiul este usor evazat;
Masura 42/44: umeri 46 cm,  bust 110 cm, spre sold are 120 cm, lungime 114 cm, lungimea manecii 63 cm. Impecabil. Un palton elegant si confortabil.
PRET 135 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu