Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 26 februarie 2017

FOTO 1568 Fusta croi clasic masura 38/40 si taior bbc PALAZZI, masura 42
Fusta conform et, textura usoara, plina , croi clasic, fermoar la spate si slit simplu, deschis, in talie micute bride pt. curelusa;
Masura 38/40: talie 74 cm, sold 100 cm, lungime 59 cm. Impecabila.
PRET 38 lei

Taior conform etichetei, 65% bbc, 35% polyamid, croi elegant, usor cambrat,  rever clasic, tighele ornamentale, forma de buzunar pe piept in partea stanga, doua buzunare in  partea de jos cu doua randuri de clapete, se incheie cu nasturi ascunsi, are un micut slit petrecut la spate, culoarea este f. frumoasa, un mov violet, este lucrat f. frumos si ingrijit, finisat impecabil;
Masura 42: umeri 43 cm, bust max 106 cm, talie 94 cm, sold 110-112 cm, lungime 61 cm, lungimea manecii 62 cm. Nou, fara et.
PRET 50 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu