Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 26 februarie 2017

FOTO 1572 Pantaloni BEST CONNECTION masura 38/40 si jacheta bbc BIBA, masura 40












Pantaloni conform etichetei, in croi clasic, BEST CONNECTION , materialul are in tesatura un print discret reptila;
Masura 38: talie 76 cm, sold 100 cm, distanta tur-betelie 31 cm, largime in partea de sus 60 cm,  largime jos 42 cm, lungime 108 cm. Nuanta este mustar deschis, luminos, iar textura materialului este placuta, usor catifelata. Impecabili.
PRET 46 lei

Jacheta bbc 57%, polyamid 38% si elasthan 5%, intr-o textura f. fina, moale si placuta, BIBA, guler tunica incheiat cu o catarama micuta, cate trei randuri de pense in  fata in tighel dublu stanga/dreapta si la spate 5 randuri de pense o aranjazea f. frumos pe corp, fiind f. bine cambrata, fermoare oblice pt. deschiderea buzunarelor in forma patrata, se incheie cu fermoar;
Masura 40: umeri 42 cm , bust max 104 cm, talie 88 cm, sold max 104 cm, lungime 64 cm, lungimea manecii 59 cm. Este un model deosebit, f. placuta, intr-o culoare luminoasa, banan.
PRET 49 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu