Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 26 februarie 2017

FOTO 1573 Pardesiu imitatie piele caprioara, masura 38/40 LIVRAT







Pardesiu in croi clasic, textura materialului este plina, groasa, dar f. catifelata, moale si f. placura, imita f. bine la suprafata pielea de caprioara,  are doua buzunare in fata pozitionate oblic, se incheie cu nasturi ascunsi, in talie cordon, la spate, pe poale are un slit petrecut;
Masura 38/40: umeri 40 cm, bust 94 cm, talie 88 cm, sold max 108 cm, lungime 115 cm, lungimea manecii 59 cm. Culorea este un gri deschis luminos, “petele” de culoare din partea de jos a perdesiului sunt date numai de reflexia luminii pe material si lumina blitzului,  care uneori denatureaza realitatea.  Este impecabil.
PRET 75 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu