Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 11 august 2013

FOTO 791 Rochie eleganta ,tricotaj dantelat, masura 38-40 

O rochie deosebita realizata dintr-un tricotaj de o finete incredibila, delicata, un model dantelat care poate corespunde oricarei masuri de la 38 la 40/42 intrucat modelul are o textura elastica, lejera, fara insa a se mula pe corp intrucat este f. subtire, modelul este rar, este f. ampla spre poale. Este dublata de la bust cu o dublura tot dintr-un jerse extrem de fin si moale, subtire, nu este insa absolut deloc transparenta intrucat faldurile sunt mai bogate in partea de jos.Lungime din umar 112 cm, partea transparenta de la umar pana la jumatatea pieptului de unde incepe dublura este de 20 cm. As recomanda-o unei doamne inalte, zvelte pt. ca desfasurarea ei lineara sa fie pusa in valoare. O rochie feminina, sexy, trendy... Impecabila.
PRET 78 lei.

PRET REDUS 50 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu