Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 11 august 2013

FOTO 799 Compleu de vara voal vascoza, model unicat, masura 40-42







Un compleu voal plin vascoza de f. buna calitate, lucrat pe comanda, model deosebit, unicat, intr-un croi simplu dar in linii asimetrice, masura 42:
Fusta este realizata din 2 fuste suprapuse  din acelasi material, cea de deasupra croita in colt pe bie, paspoalata (conturata) cu bentita satinata, fermoar lateral si slit lejer in partea stanga;
Talie 79 cm, sold max 104 cm, lungime 108/101 cm.
Bluzita asimetrica de asemenea cu paspoal satinat care ii pune in evidenta forma, slit rotunjit in partea stanga:
Bust max 94 cm, talie max 82 cm, sold max 100 cm, lungime 54/70 cm.
Este un compleu f. practic si purtabil, in mers este ca o plutire, este usor si racoros, elegant, dar mai mult decat orice personalizeaza tinuta, personifica unicitatea modelului. Bluzita se aseaza f. frumos pe corp si este f. lejera. Este atat de placut si confortabil ( nu se calca, nu se sifoneaza)  incat nu te mai poti desprinde de el. L-am purtat cu mare mare drag de cateva ori in conditii office, stiu ca am starnit multa admiratie dar si la fel de multa invidie... pt. ca este unicat si confera o distinctie aparte. Impecabil.
PRET 160 lei. 

PRET REDUS 120 LEI

Accesoriul Meli-Melo de la gatul "fetei" se ofera CADOU la achizitionarea compleului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu