Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 25 august 2013

FOTO 825 Fusta GRIZLEY si bluzita ATMOSPHERE masura M







Fusta conform etichetei, model deosebit de la GRIZLEY, bbc si elasthan, textura f. plina, toate volanele imbinate au cretul pe elastic, talie in totalitate pe elastic, are un model imprimat in partea stanga pus in valoare de cateva siruri de paiete cu luciu mat, masura M: talie 70-80 cm, sold 90-100 cm, lungime 53 cm. Este absolut deosebita, model in trend. Noua, cu et.
PRET 60 lei.
PRET REDUS 40 LEI

Bluza conform etichetei de la ATMOSPHERE,bbc si alte fibre, dar f. placuta, usoara, moale, confortabila, manecuta se strange cu siretel la partea finala, ar emicute slituri pe cheile laterale, masura 12: umeri 40 cm, bust 94 cm, talie 82 cm, sold 100 cm, lungime 52 cm. Impecabila.
PRET 36 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu