Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 25 august 2013

FOTO 822 Fusta inisor model deosebit si bluza bbc model dantelat masura 40-42







Fusta conform et, cu dublura, materialul este inisor cu o frumoasa aplicatie din dantela pe suport de tul, imprimeu in pete de culoare picturale, cu acelasi model si in spate, unde aplicatia din dantela este pozitionata in sens invers, masura 42: talie pe elastic 80-90 cm, sold max 112 cm, lungime 100 cm. Impecabila.
PRET 54 lei

Bluza conform etichetei, contine bbc si elasthan, spatele este tesatura bbc simpla, fata si manecutele din dantela cu model floral conturat de siretel matasos in relief, este f. placuta, moale si confortabila, poate corespunde masurilor 40/42 fiind elastica: umeri 42-44 cm, bust 92-108 cm, talie 84-94 cm, sold 104-108 cm, lungime 57 cm. Este minunata, urmareste linia corpului fara a avea pense ci numai prin croiul sau. Impecabila.
PRET 45 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu