Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 10 august 2014

FOTO 1218 Fusta bbc VILLA si bluzita bbc, cu aplicatii ornamentale trandafiri, masura 40 BLUZITA REZERVATA
Fusta conform et, o combinatie de bbc si ramie cu dublura bbc fin, fermoar lateral, pe poale tighele ornamentale (cerculete) si , in talie un cordonas care se poate lega lateral, un rujulet pe poale ii contureaza frumos forma, masura 40: talie 78 cm, sold max 102 cm, lungime 74 cm. Impecabila, lejera si confortabila.
PRET 38 lei

Bluzita conform et, cu o aplicatie superba ce porneste de pe umarul stang spre bust, trandafirasi realizati din acelasi material dar pusi in valoare de margelute f.f.f delicate , chiar si frunzulitele sunt create intr-o realizare aproape perfecta, masura 38-40 : umeri 40 cm, bust 98-108 cm, talie 80-88 cm, sold 98-106 cm, lungime 54 cm. Impecabila.
PRET 34 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu