Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 31 august 2014

FOTO 1258 Fusta voal vascoza in croi asimetric JONES masura 38







Fusta voal vascoza, JONES, talie cu elastic, tot in talie are un siretel care se strange in fata, este in croi usor asimetric mai lunga putin in partea stanga, unde are un slit, fusta este realizata practic din 2 fuste suprapuse din acelasi material voal vascoza, cea de pe dedesubt mai lunga si cea de deasupra putin mai scurta pentru a fi astfel evidentiata, in partea stanga, pe cusatura de la care se formeaza slitul are aplicat pe verticala un volan care cade astfel usor fronsat peste slitul care este vizibil numai in mers sau la o adiere a vantului, masura 38: talie 79-80-88 cm, sold 100-102 cm, lungime 75/88 cm. Impecabila, o combinatie animal-print si motive abstracte, deosebita, sic si eleganta.
PRET 38 lei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu