Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

luni, 25 august 2014

FOTO 1236 Pantaloni bbc TOM TAILOR si top matase, masura 40-42











Pantaloni conform et, bbc 100%, TOM TAILOR, croi clasic, (tur-betelie 28 cm) culori calde si imprimeu desfasurat pe verticala, ceea ce avantajeaza intrucat lungeste optic silueta, pe o  portiune de 30 cm la partea finala au un siretel lateral care se poate strange astfel ca forma lor se poate transforma scurtandu-se astfel, au doua buzunare rotrunjite in fata si unul interior la spate, o micuta eticheta a brand-ului este aplicata si in partea stanga langa betelie, masura 40/42: talie 80 cm, sold 108 cm, lungime 104 cm. Pt. o persoana cu inaltimea intre 1,54-1,64 m se pot purta/scurta cu siretelul strans cat este nevoie. Impecabili. Practici, confortabili si f. sic.
PRET 38 lei   

Top conform et, matase 100%, textura este insa usor creponata fara luciu, partea din fata este usor bluzata pe bust, are aplicate in model floral paiete care,  in culoare alb sidefiu pal, mat, capata o culoare mai inchisa in reflexia luminii, bretelute fixe, masura 40/42: bust max 108 cm, talie 80-88 cm, la partea finala max 108 cm, lungime 62 cm. Impecabil.
Se ofera CADOU la achizitionarea pantalonilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu