Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 17 august 2014

FOTO 1227 Fusta bbc si in cu broderie si top bbc, masura 40 TOP LIVRAT


Fusta bbc si in croi simplu, usor in „A”, fermoar lateral, materialul are o broderie florala minunata realizata cu fir matasos, nu are bata in talie astfel ca se poate purta si usor lasata spre sold, daca este cazul, masura 40: talie 82 cm, sold 100 cm, lungime 59 cm. Impecabila.
PRET 38 lei

Top intr-o textura de bbc ce arata exact ca o matase naturala, felul in care se comporta materialul prezinta acest top ca fiind matase naturala, este in croi drept, la spate, intre bretele are o portiune de elastic, masura 40: bust 90-94 cm, cu usoara lejeritate spre partea finala unde are 100 cm, lungime (de la bretele) 57 cm. Impecabil. Imprimeul este cu nuanta de contrast maro f. inchis.
PRET 24 lei sau CADOU la achizitionarea fustei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu